بحرین نیز حریم هوایی خود را به روی قطر باز کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۴۳۱۰
پس از عربستان و امارات؛

بحرین نیز حریم هوایی خود را به روی قطر باز کرد

طبق توافق آشتی کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس، پس از عربستان و امارات، مقامات بحرینی نیز امروز (دوشنبه) اعلام کردند که حریم هوایی این کشور به روی پرواز‌های ورودی و خروجی به قطر باز شده است.
بحرین نیز حریم هوایی خود را به روی قطر باز کرد
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری دولتی بحرین، «شرکت هواپیمایی بحرین» وابسته به وزارت حمل و نقل و ارتباطات این کشور به دنبال توافق آشتی شورای همکاری خلیج فارس، اعلام کرد که هواپیما‌های قطری از صبح امروز راس ساعت ۰۰:۰۱ به وقت گرینویچ می‌توانند از حریم هوایی این کشور استفاده کنند.

این تصمیم پس از نشست اخیر شورای همکاری خلیج فارس در شهر «العُلا» عربستان که در آن توافق پایان بحران شورای همکاری میان چهار کشور عربی (عربستان، امارات، مصر و بحرین) با قطر به امضا رسیده است، اتخاذ شد.

به گفته مقامات آمریکایی و کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس، عربستان و قطر پیش از برگزاری نشست این شورا برای حل بحران به توافق رسیده بودند.

این چهار کشور محاصره کننده قطر پس از متهم کردن این کشور به حمایت از تروریسم، حریم هوایی خود را به روی دوحه از زمان آغاز بحران در سال ۲۰۱۷ بسته بودند.
پربازدیدترین آخرین اخبار